Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το 2023 το Summer Game Fest

*
To Summer Game Fest θα επιστρέψει το 2023 και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν την έναρξη της E3. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχει συμμετοχή κοινού. Τα τελευταία τρία χρόνια, με την E3 να βρίσκεται σε ένα καθεστώς διαρκούς αβεβαιότητας λόγω της πανδημίας, το Summer Game Fest ήταν το μεγάλο γεγονός για την βιομηχανία του gaming στις αρχές του καλοκαιριού. Παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Geoff Keighley και το event θα φιλοξενηθεί στο YouTube Theater του Inglewood της California που έχει χωρητικότητα 6.000 θέσεων. Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2023. Όπως πάντα, θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από τις κύριες πλατφόρμες streaming και θα πρέπει να περιμένετε πολλές ανακοινώσεις και trailers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*